Maatwerk webapplicaties

Binnen een webapplicatie kunt u functionaliteit aanbieden waar de gebruikers altijd en overal gebruik van kunnen maken. Hierdoor kunnen wij bedrijfsprocessen vaak vereenvoudigen, wat direct of indirect leidt tot kwaliteitsverbetering en vaak ook kostenverlagingen. Applicaties die wij onder andere hebben ontwikkeld variëren van budget registratie, inkoop management tot en met resource planning. Informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Maatwerk apps

Wij ontwikkelen apps voor Android. De focus ligt hierbij op het door middel van scanning optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ook kunnen we apps ontwikkelen voor onder andere tracking & tracing, of voor vereenvoudigde order entry. Informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Systeemintegratie & Interfaces

Wij ontwikkelen interfaces tussen diverse applicaties in allerlei verschillende vormen. Formaten als XML,csv,XLS en standaarden zoals EDIFACT kunnen we voor u eenvoudig verwerken. Naast het inlezen of vertalen van berichten kunnen wij ook data “verrijken”: we vullen de aangeleverde gegevens waar nodig aan en sturen het eventueel in een andere vorm door naar de ontvanger. Voor meer informatie zie overzicht ontwikkelde interfaces.

Consultancy

Moving IT onderscheidt zich van vergelijkbare ondernemingen door de combinatie van praktijkervaring, proceskennis én IT kennis. Wij kunnen voor u de vertaalslag maken van uw ideeën naar een werkbare oplossing. Onder onze specialiteiten vallen:

  1. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen: Het vertalen van organisatiewensen naar direct bruikbare oplossingen. Betere prestaties behalen in minder tijd en met minder kosten.
  2. Requirements Engineering: Onderzoek en formulering van de wensen en eisen waaraan een product of proces moeten voldoen. Er wordt vooraf vastgesteld waar het eindproduct aan moet voldoen, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  3. Software selectie: Helpen de juiste software te kiezen, meestal vooraf gegaan door Requirements Engineering.
  4. Software implementatie:  Het installeren en op de juiste manier inrichten van software, inclusief opleiding & training, zodat gebruikers zo snel mogelijk productief aan de slag kunnen gaan.

Hosting

Door de hosting van onze ontwikkelde applicaties zoveel mogelijk in eigen hand te houden kunnen we snel en flexibel reageren met het installeren, inrichten en configureren van de benodigde software. Voor de hardware, het onderhoud, en het beheer maken we echter wel gebruik van betrouwbare partners. Onze servers staan daardoor in gerenommeerde datacentra en worden beheerd door echte specialisten, waardoor we een hoge “up time” kunnen garanderen.

Natuurlijk kunt u ook voor het hosten van uw website kunt u bij ons terecht, zodat u met één totaalleverancier kunt werken.